Logo

Політика конфіденційності

Версія 1.0
від 30.08.2022

1. Загальні положення

1.1. Ця Політика конфіденційності (далі за текстом – Угода) визначає порядок  отримання, збереження, оброблення, використання і розкриття персональних даних Користувача згідно законодавства України про захист персональних даних (у т.ч. міжнародного законодавства – Загальний регламент захисту персональних даних (General Data Protection Regulation; надалі за текстом – GDPR).

1.2. Ця Угода поширюється на всю інформацію, яку ТОВ «НВП «ТРИУМ»»  може отримати про Користувача мережі Інтернет під час використання ним будь-якого продукту ТОВ «НВП «ТРИУМ»», у тому числі послуг, сервісів, сайтів та мобільних додатків (далі – Сервіси).

Використання Користувачем Сервісів ТОВ «НВП «ТРИУМ»» означає безумовну згоду Користувача з умовами цієї Угоди та вказаними умовами обробки персональної інформації в повному обсязі, без будь-яких застережень і винятків.

1.3. У разі незгоди Користувача з цією Угодою та умовами обробки персональної інформації, Користувач повинен відмовитись від використання Сервісів ТОВ «НВП «ТРИУМ»».

1.4. Персональні дані Користувача, які надаються або збираються під час використання ним Сервісів, отримує та обробляє компанія ТОВ «НВП «ТРИУМ»» (ідентифікаційний код 44677728), яка виступає в ролі оператора персональних даних та є володільцем і розпорядником персональних даних Користувачів. Контактна інформація ТОВ “НВП “ТРИУМ”” (надалі – Адміністратор) міститься нижче.

Оператор персональних даних для даних Користувача:

Найменування: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «ТРИУМ»»
Електронна адреса: treeum@treeum.online
Місцезнаходження: 01014, місто Київ, Залізничне шосе, будинок 47, офіс 12

1.5. Користувач надає Адміністратору право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати та розкривати персональні дані Користувача відповідно до положень цієї Угоди.

1.6. Адміністратор бере на себе зобов’язання завжди дотримуватися чинного законодавства щодо захисту персональних даних. Користувачам повідомляють, що персональні дані, які вони надають під час використання Сервісів, підлягають автоматичній обробці та стають частиною файлів, які належать ТОВ “НВП “ТРИУМ””, як оператора персональних даних (включаються в базу даних Адміністратора).

1.7. Під час використання Сервісів будь-яка фізична та/або юридична особа (далі – Користувач) незалежно від його правового статусу і цивільної дієздатності підпорядковується правилам і обмеженням, викладеним в даній Угоді.

1.8. Адміністратор може вносити правки, доповнювати або будь-яким іншим чином змінювати цю Угоду без попереднього повідомлення Користувача.

Угода, з урахуванням всіх змін та доповнень, розміщується у вільному доступі на Сайті https://treeum.online/privacy із зазначенням дати останньої редакції. Користувач під час використання Сервісів автоматично підтверджує свою згоду на внесення змін до Угоди без отримання будь-якого спеціального підтвердження з боку Користувача.

1.9. Ця Угода не регулює та Адміністратор не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання та розголошення персональних даних Користувача третім особам, які не перебувають у володінні або під керуванням Адміністратора та фізичні особи, які не є співробітниками Адміністратора.

1.10. Користувач визнає, що у разі недбалого ставлення Користувача до безпеки і захисту його персональних даних і даних авторизації, треті сторони можуть отримати несанкціонований доступ до Облікового запису Користувача та особистих, та інших даних. Адміністратор не несе відповідальності за збитки, спричинені таким доступом.

2. Персональна інформація, що збирається та обробляється Адміністратором

2.1. Адміністратор збирає, обробляє та зберігає лише ту персональну інформацію, яка необхідна для якісного та своєчасного надання послуг, у тому числі забезпечення високого рівня безпеки Користувачів.

2.2. Під персональною інформацією розуміються будь-які дані, які дозволяють ідентифікувати особу, наприклад, ім’я, номер телефону, адреса електронної пошти та будь-яка інша непублічна інформація про Користувача, яка пов’язана з вищезазначеною інформацією.

2.3. До персональної інформації Користувача відноситься:

2.3.1. Інформація про Користувача, яку він надає про себе в процесі використання Сервісів або під час створення облікового запису (номер телефону (підтвердження через SMS код), ім`я, адреса електронної пошти тощо). Інформація та дані, які надають Користувачі, містяться в їх обліковому записі й можуть бути змінені у розділі «Налаштування».

Метою обробки персональної інформації є:

  • забезпечення реєстрації Користувача під час використання Сервісів;
  • удосконалення функціонування та покращення продуктивності використання Сервісів;
  • забезпечення якісного обслуговування при обробці запитів та заявок від Користувача;
  • забезпечення реалізації цивільних, юридичних, податкових та бухгалтерських відносин, виконання договірних зобов’язань з надання послуг під час використання Сервісів;
  • формування, підбір та направлення Користувачеві повідомлень та інформації, що стосуються використання Сервісів;
  • забезпечення безпеки та належного середовища для надійного використання Сервісів;
  • можливість використовувати персональну інформацію для зв’язку з Користувачем.

2.3.2. Інформація, що автоматично надходить у Сервіси ТОВ «НВП «ТРИУМ»» від встановленого на пристрої Користувача програмного забезпечення, у тому числі час доступу, адресу та ім’я запитуваного інтернет ресурсу Адміністратора, інформація про пристрій Користувача та його IP-адресу, дані потоку кліків і те, як Користувач взаємодіє з посиланнями на веб-сайті, мобільному додатку, доменні імена, цільові сторінки, перегляди сторінок, дані файлів cookie, які дозволяють Адміністратору унікально ідентифікувати браузер, поведінку веб-переглядача на сайті Адміністратора, тип мобільного пристрою, ідентифікатори мобільного пристрою або інші постійні ідентифікатори. Деякі або всі ці дані можуть поєднуватися з іншою особистою інформацією, зазначеною в п.2.3.1. цієї Угоди. Ця інформація використовується для покращення продуктивності роботи Сервісів, з міркувань безпеки, для забезпечення стабільності роботи Сервісів (Сайту та/або мобільного додатку), а також для їх захисту від можливих зовнішніх атак. Окрім цього, Адміністратор може здійснювати статистичний аналіз цих даних.

2.3.2.1. Файли cookies, які використовуються в процесі використання Сервісів (у тому числі, Сайту та/або Мобільному додатку):

  • Сесійні файли cookies –  файли cookies, які існують лише протягом сеансу. Вони зникнуть з Пристрою, коли Користувач вимкне його або закриє веб-переглядач.
  • Постійні файли cookies – файли cookies, які залишаються на Пристрої навіть після закриття веб-переглядача або вимкнення Пристрою. Вони активуються щоразу, коли Користувач відвідує Сервіси і мають унікальний ідентифікатор. Це необхідно для індивідуалізації функціоналу Сервісів.

2.3.2.2. Користувач дає свою згоду на використання Адміністратором файлів cookies, за допомогою яких на Пристрій Користувача, по мережі Інтернет передаються ідентифікаційні текстові файли, які дозволяють зберігати індивідуальну інформацію про нього та ідентифікувати його при подальшому використанні Сервісів та інструментів аналітики.

Файли cookies використовуються для збирання анонімних даних та статистики використання Користувачем Сервісів. Вони допомагають виміряти ефективність, вдосконалити та налаштувати контент, зробити використання Сервісів зручнішими.

2.3.2.3. Адміністратор може використовувати файли cookies, у тому числі для:

  • зберігання облікових даних Користувача, необхідних для автоматичного входу в його Обліковий запис, без необхідності повторного введення Користувачем таких даних. Також, для збереження налаштувань Користувача за попередніми відвідуванням Сервісів (країна, мова тощо), запам’ятовування відповідей на питання, адресовані Користувачам (наприклад, стать, вік тощо);
  • отримання детальних технічних даних про дії Користувача в процесі використання Сервісів (в тому числі, Сайту та/або Мобільного додатку), наприклад, відомості про останнє відвідування сторінки, зокрема, відвідуваних сторінок і часу, проведеного на них, обрані фрагменти Сайту та/або Мобільного додатку. Завдяки цьому Адміністратор може визначити найпопулярніші розділи Сайту та/або мобільного додатку і поліпшити якість надання їм послуг;
  • отримання інформації про переглянуті Користувачем рекламно-інформаційні матеріали.


2.3.2.4. Користувач може відмовитись від використання файлів cookie, вибравши відповідні налаштування у своєму веб-переглядачі:


У випадку відмови від використання файлів cookies, певні функції Сервісів (у тому числі, сайту та/або Мобільного додатку) можуть стати недоступними Користувачу. В такому випадку Адміністратор звільняється у повному обсязі від будь-якої відповідальності за правильну та коректну роботу Сервісів (в тому числі Сайту та/або мобільного додатку), а також за  будь-яку шкоду та/або збитки чи інші несприятливі наслідки для Користувача, пов’язаних з використанням Сервісів.

2.4. Погоджуючись з цією Угодою Користувач також погоджується з тим, що в окремих випадках (наприклад: за умови придбання відповідного обладнання (сигналізації з функцією визначення місцезнаходження)) Адміністратор може збирати, зберігати, обробляти та використовувати інформацію про місцезнаходження (геопозицію, геолокацію) такого обладнання.

2.4.1. Користувач зобов’язується встановлювати обладнання, визначене в п. 2.4. цієї Угоди, самостійно та/або із залученням третіх осіб у будь-яке майно, що належить Користувачу на праві власності або виключно у випадку отримання відповідної згоди на встановлення такого обладнання від законного власника такого майна. Вид такого майна (наприклад: конкретний екземпляр водного/наземного/повітряного тощо транспорту) визначається Користувачем самостійно на власний розсуд. Адміністратор не перевіряє дотримання Користувачем вищевказаного обов’язку.

2.4.2. Адміністратор не несе жодної відповідальності за невиконання Користувачем обов’язку, визначеного у п. 2.4.1. цієї Угоди, перед Користувачем та/або третіми особами, яким може бути завдано будь-якої шкоди та/або збитків та/або інших несприятливих наслідків, що пов’язані зі встановленням такого обладнання.

2.4.3. Користувач також розуміє та беззаперечно погоджується з тим, що під терміном «місцезнаходження» та/або «геопозиція», та/або «геолокація» тощо (в усіх відмінках) розуміється  визначення географічних координат саме встановлюваного обладнання, а не майна, в яке воно встановлюється чи особи, в користуванні якої знаходиться таке майно.

2.4.4. Інформація про місцезнаходження (геопозицію, геолокацію) обладнання, в розумінні п. 2.4. цієї Угоди, не є персональною інформацією в розумінні законодавства про захист персональних даних.

2.5. Персональна інформація, яку надає Користувач, не перевіряється Адміністратором на достовірність. Користувачі зобов’язані надавати правдиві та точні дані. Окрім цього, Користувачі несуть відповідальність за будь-які втрати або збитки, які можуть бути завдані Адміністратору  чи третім сторонам у результаті того, що надана інформація виявиться неправдивою, неточною, застарілою або недійсною. Необов’язкова інформація надається Користувачем самостійно та добровільно на свій розсуд.

2.6. Адміністратор не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

2.7. Користувач дає свою згоду на обробку, в тому числі передачу (включно із використанням транскордонної передачі даних), Адміністратором третім особам персональних даних, наданих Користувачем, в цілях, що вказані в п.п. 2.3.1, 2.3.2, а також:

  • для ідентифікації Користувача в рамках використання Сервісів (в тому числі Сайту та/або мобільного додатку);
  • для забезпечення можливості використання Сервісів (в тому числі Сайту та/або мобільного додатку), а також інформаційного обслуговування Користувача;
  • для зв’язку з Користувачем, в тому числі надсилання повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання Сервісів (в тому числі Сайту та/або мобільного додатку), розсилки новин та рекламної інформації про товари, послуги, спеціальні пропозиції;
  • для обробки запитів і заявок від користувачів Адміністратором або службою підтримки Сервісів (в тому числі Сайту та/або мобільного додатку);
  • для покращення якості роботи Сервісів (в тому числі Сайту та/або мобільного додатку), зручності їх використання;
  • для розсилки службових повідомлень (наприклад, для відновлення пароля доступу до Облікового запису Користувача);
  • для проведення спільних досліджень із третіми особами;
  • для проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних;
  • для належного надання Адміністратором послуг своїм клієнтам, зокрема із залученням/ у партнерстві із третіми особами.


2.8. Адміністратор також надає доступ до інформації, зазначеної в п.2.3, п.2.4. цієї Угоди, зокрема, регулюючим, правоохоронним та іншим державним органам, галузевим партнерам та іншим третім особам, якщо Адміністратор має вагомі підстави вважати, що це необхідно хоча б для одного з наступних випадків:

  • виконання судових актів або запитів державних органів відповідно до чинних законів або норм; або
  • виконання цієї Угоди та/або Угоди користувача та інших застосовних умов і правил, у тому числі розслідування можливих порушень; або
  • виявлення, розслідування, запобігання та припинення шахрайської та іншої незаконної діяльності, усунення порушень безпеки або технічних проблем; або
  • захисту прав, власності та безпеки Користувачів або інших осіб, у тому числі для запобігання смерті або безпосередньої загрози здоров’ю.


3. Процес збору, обробки та зберігання Адміністратором 
персональної інформації Користувачів

3.1. Всі питання пов’язані зі збором, використанням, обробкою та захистом персональних даних Користувачів регулюються Законом України “Про захист   персональних даних”.

3.2. Користувач надає згоду на збір, використання, обробку та захист персональних даних під час реєстрації і використання Сервісів (у тому числі, Сайту та/або Мобільного додатку) Адміністратора. Якщо Користувач не надає згоду, він повинен утриматись від користування Сервісами (у тому числі, Сайтом та/або Мобільним додатком).

3.3. Персональна інформація Користувача (номер телефону та адреса електронної пошти) можуть бути використані для розсилки інформації, листів з новинами та рекламних матеріалів. Користувач може відмовитися від розсилки за його контактними даними.

3.4. Адміністратор зберігає персональну інформацію Користувачів відповідно до внутрішніх регламентів конкретних Сервісів.

3.5. Адміністратор зберігає конфіденційність персональної інформації Користувача, крім випадків добровільного надання Користувачем інформації про себе для спільного доступу до необмеженого кола осіб. При використанні окремих Сервісів Користувач погоджується з тим, що частина його персональної інформації може стати загальнодоступною.

3.6. Адміністратор приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи для захисту персональних даних Користувача від неправомірного доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

3.7. Адміністратор зобов’язується розкривати інформацію про Користувача третім особам, розповсюджувати, продавати, відчужувати або іншим способом розпоряджатися такою інформацією без згоди Користувача у випадках, визначених чинним законодавством України (в тому числі, але не виключно в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини; на вимогу суду та/або правоохоронних органів в межах чинного законодавства відповідної країни).

3.8. Під час використання Сервісів (в тому числі, Сайту та/або Мобільного додатку) можуть бути присутні посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході за посиланням на інші веб-сайти дія цієї Угоди на такі сайти поширюватися не буде. У зв’язку з чим, Адміністратор рекомендує переглядати політику в сфері конфіденційності і персональних даних кожного веб-сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані, за якими можуть ідентифікувати Користувача.

3.9. У разі надання Користувачеві послуг інтернет-провайдерами, операторами мобільного зв’язку або іншим ресурсом в мережі Інтернет, які (послуги) Користувач використовує для отримання доступу до Сайту та/або Мобільного додатку, він дає згоду на обробку своїх персональних даних і таким вищезгаданим особам.

3.10. Згода Користувача на обробку його персональних даних і термін використання персональних даних діє протягом терміну використання Користувачем Сервісів (в тому числі Сайту та/або Мобільного додатку) і 5 (п’яти) років після закінчення останнього факту доступу Користувача до Сервісів (в тому числі Сайту та/або Мобільного додатку), якщо триваліший строк не передбачений чинним законодавством, застосовним до Угоди.

3.11. Адміністратор зберігає Персональну інформацію Користувача до тих пір, поки це необхідно для досягнення цілей, викладених у цій Угоді, за винятком випадків, коли більш тривалий період зберігання вимагається або дозволяється законодавством (наприклад, податковими, бухгалтерськими або іншими правовими вимогами). Якщо у Адміністратора немає поточної законної комерційної потреби обробляти персональну інформацію, Адміністратор або видаляє її, або робить її анонімною, або, якщо це неможливо (наприклад, коли персональна інформація зберігалася в резервних архівах), Адміністратор безпечно зберігає персональну інформацію доки не стане можливим її видалення.

3.12. З метою забезпечення безпеки використання Сервісів, у певних обставинах, Адміністратор  має право зберігати інформацію щодо Користувача, яку Адміністратор переглядає після закінчення звичайного терміну зберігання даних, щоб провести аналіз чи розслідування інциденту чи вразливості у системі безпеки.

Копії деяких матеріалів (наприклад, певних системних журналів) можуть залишатися в базі даних Адміністратора, але вони будуть відокремлені від особистих ідентифікаторів і не пов’язані з обліковим записом Користувача. Щоб відокремити ці дані від облікового запису Користувача, Адміністратор замінює ідентифікатор Користувача ідентифікатором, що випадково генерується, щоб дані не можна було знову зв’язати з обліковим записом Користувача.

Можуть бути також збережені копії певної інформації, якщо Адміністратор має  передбачений законом обов’язок зберігати дані, забезпечувати дотримання умов цієї Угоди і запобігати їх порушенню, якщо необхідно, захищати права Адміністратора, майно та Користувачів.

3.13. У разі використання Мобільного додатку та його видалення з пристрою без використання функції видалення облікового запису в додатку, інформація Користувача буде зберігатися у Адміністратора протягом більш тривалого періоду.

3.14. Адміністратор  гарантує Користувачу доступ до його особистої інформації, пов’язаної з його  обліковим записом в процесі використання Сервісів. Користувач може переглядати таку інформацію та, у деяких випадках, оновлювати її. Усі Користувачі можуть отримати доступ до свого особистого кабінету, можливість заповнювати та/або редагувати свої дані, якщо вони вважають це за потрібне.

3.15. У разі, якщо Користувач вважає за необхідне відкликати свою згоду на обробку його персональних даних, Користувачеві необхідно направити відповідне повідомлення на адресу електронної пошти: treeum@treeum.online. В такому випадку Адміністратор видаляє Обліковий запис Користувача і його персональні дані. Право, передбачене в цьому пункті, може бути обмежене відповідно до вимог чинного законодавства. Зокрема, такі обмеження можуть передбачати обов’язок Адміністратора зберегти видалену Користувачем інформацію на термін, встановлений чинним законодавством, і передати таку інформацію відповідно до встановленої процедури.

3.16.  Права Користувача, як суб’єкта персональних даних, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних»:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються ваші персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються ваші персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для вас правові наслідки.


3.17. Персональні дані Користувача зберігаються на хмарних серверах, якими користується Адміністратор, що мають назву «Hetzner Online GmbH». Такі сервери знаходяться на території Фінляндії. Користувач надає Адміністратору право змінювати на власний розсуд без додаткового погодження з Користувачем повністю або частково надавача послуг хмарного сервісу, виду, типу та будь-якого іншого елементу хмарного сервісу, а також території знаходження хмарного сервісу (в тому числі місцезнаходження серверів).

3.18. При використанні Користувачем Сервісів, на сторінках Сайту та/або Мобільного додатку можуть бути присутні коди інших інтернет ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет ресурси і треті особи отримують дані Користувача. Ці  інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, про те, що Користувач відвідав ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер Користувача. Такими інтернет-ресурсами можуть бути:

  • системи збору та аналізу статистики (наприклад, Google Analitics, Google Firebase, Hotjar, Amplituda та ін.);
  • соціальні плагіни мереж (наприклад, Facebook, Twitter, тощо).


Дані, отримані від зазначених сервісів не зберігаються і не обробляються Адміністратором.

У випадку якщо Користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, Користувач може за власним бажанням вийти зі свого аккаунту чи профілю, очистити файли cookie (через свій браузер), або у випадку неможливості/небажання цього зробити – припинити використання Сервісів Адміністратора.

4. Додаткові права для ЄЕЗ та деяких інших територій, зумовлені нормами GDPR

4.1. Якщо Користувач є фізичною особою з Європейської економічної зони (ЄЕЗ) (надалі – Користувач ЄЕЗ), на правовідносини, що врегульовані цією Угодою також розповсюджується дія GDPR. У зв’язку з чим, Адміністратор  використовує та обробляє персональну інформацію Користувача на підставі однієї або кількох із таких правових умов: обробка необхідна для виконання діяльності Адміністратора в процесі використання Сервісів; обробка необхідна з метою виконання передбачених законом обов’язків Адміністратора; обробка необхідна з метою захисту законних інтересів Адміністратора або інтересів будь-яких сторонніх одержувачів, які отримують персональні дані Користувача, за умови, що такі інтереси не переважають над інтересами Користувача або основними правами та свободами. Адміністратор має право також обробляти особисту інформацію Користувача на основі його безумовної згоди.

4.2. Користувач ЄЕЗ має право вимагати копію інформації, яку Адміністратор зберігає про Користувача (включена до бази даних Адміністратора). Копію частини або всієї персональної інформації Користувач отримує згідно запиту за наступною електронною адресою treeum@treeum.online. Адміністратор відповідає на запит Користувача ЄЕЗ протягом тридцяти днів після отримання відповідного запиту. Користувач ЄЕЗ має право надіслати запит Адміністратору щодо виправлення або видалення персональної інформації Користувача, яку вважає неточною або неправдивою. З метою захисту конфіденційності та безпеки, Адміністратор має право вжити заходів для підтвердження особи Користувача перед виконанням запиту.

4.3. Користувач ЄЕЗ має право подати заперечення проти обробки персональних даних, якщо вважає, що в конкретній ситуації є на те законна підстава (із зазначенням посилання на норму правового акту відповідної країни). Адміністратор має право відхилити запит шляхом роз’яснення вагомих законних правових підстав для обробки персональних даних.

У разі обробки даних, наданих на підставі згоди Користувача ЄЕЗ він має право відкликати свою згоду в будь-який час, що не вплине на законність обробки, здійсненої на підставі згоди до її відкликання. Щоб скористатися правом,зазначеним у цьому пункті, Користувач ЄЕЗ надсилає запит Адміністратору за наступною електронною поштою treeum@treeum.online. Адміністратор розглядає запит в строк відповідно до чинного законодавства. З метою захисту конфіденційності та безпеки, Адміністратор має право вжити заходів для підтвердження особи Користувача ЄЕЗ перед виконанням запиту.

4.4. Користувач ЄЕЗ має право на повне видалення всієї інформації, яку Адміністратор зберігає про Користувача (включена до бази даних Адміністратора).  Щоб скористатися цим правом, Користувач ЄЕЗ надсилає запит Адміністратору за наступною електронною поштою treeum@treeum.online. Користувач ЄЕЗ безумовно погоджується, що право, передбачене в цьому пункті, може бути обмежене відповідно до вимог чинного законодавства. Зокрема, такі обмеження можуть передбачати обов’язок Адміністратора зберегти видалену Користувачем інформацію на термін, встановлений чинним законодавством, і передати таку інформацію відповідно до встановленої процедури.

4.5. Користувач ЄЕЗ має право поскаржитися в орган із захисту даних щодо збору, обробки  та використання Адміністратором персональної інформації. З метою отримання додаткової інформації, Користувач ЄЕЗ звертається до місцевого органу із захисту персональних даних. Якщо Користувач ЄЕЗ вважає, що його персональні дані були оброблені у спосіб, який не відповідає GDPR, він має особливе право подати скаргу до відповідного наглядового органу, який розглядає та повідомляє про хід і результати розгляду скарги Користувача у термін, встановлений чинним законодавством.

4.6. Претензії Користувача ЄЕЗ до Адміністратора, що виникають із цієї Угоди або послуг, що надаються Адміністратором, або у зв’язку з ними, регулюються законами країни резидентства Користувача ЄЕЗ, і він має право передати свої претензії на розгляд будь-якого компетентного суду країни резидентства Користувача ЄЕЗ, якому вони підсудні. В іншому випадку Користувач ЄЕЗ погоджується, що претензія підлягає розгляданню  компетентним судом України, якому підсудна така претензія, і що умови цієї Угоди та будь-які претензії регулюються законодавством України.

5. Захист конфіденційної інформації

5.1. Адміністратор приймає всі розумні запобіжні заходи для захисту конфіденційних даних. Усі дані, які збирає Адміністратор, зберігаються на одному або кількох захищених серверах баз даних і не можуть бути доступні за межами корпоративної мережі Адміністратора, окрім випадків, визначених цією Угодою. Тільки ті співробітники компанії ТОВ «НВП «ТРИУМ»», яким потрібно виконувати робочі функції, що вимагають доступу до персональної інформації Користувачів, мають доступ до інформації про Користувача. Усі співробітники, які мають доступ до інформації про Користувачів, підписали угоду про нерозголошення конфіденційної інформації третім сторонам.

6. Виняткові права і гарантії Адміністратора

6.1. Сервіси (у тому числі Сайт та/або Мобільний додаток), будь-які їх складові частини, в тому числі, але не виключно програмний код, елементи дизайну, текст та інші об’єкти права інтелектуальної власності є виключною власністю Адміністратора.

6.2. Дана угода не передбачає надання будь-яких прав або дозволів Користувачу на використання Сервісів (у тому числі Сайту та/або Мобільного додатку) будь-яким чином, крім способів, передбачених функціональними можливостями (функціоналом) Сервісів (у тому числі Сайту та/або Мобільного додатку).

6.3. Сервіси (у тому числі Сайт та/або Мобільний додаток) надаються для використання Користувачем за принципом “as is” (як є). Адміністратор не бере на себе гарантій щодо безперебійної роботи Сервісів (у тому числі Сайту та/або Мобільного додатку).

7. Обмеження відповідальності адміністратора

7.1. Адміністратор не несе відповідальності за будь-яку шкоду життю та здоров’ю, будь-які прямі та/або непрямі збитки, матеріальну та/або нематеріальну шкоду, зобов’язання чи втрати, понесені в результаті використання або невикористання Користувачем інформації, розміщеної в процесі використання Сервісів (у тому числі Сайту та/або Мобільного додатку), які можуть бути викликані неповним або несвоєчасним наданням інформаційних послуг; відсутністю можливості отримати доступ до послуг або використовувати їх; ненаданням чи неналежним наданням послуг Користувачу будь-якими третіми особами; будь-якими діями чи бездіяльністю таких третіх осіб; наявністю чи відсутністю будь-яких повноважень, дозволів, ліцензій, погоджень третіх осіб, наявністю чи відсутністю у таких осіб спеціального правового статусу тощо; несанкціонованим розповсюдженням, зміною або знищенням інформації Користувача внаслідок будь-якого використання Сервісів (у тому числі Сайту та/або Мобільного додатку).

7.2. Адміністратор не гарантує постійний або безумовний доступ до послуг, що надаються в процесі використання Сервісів (у тому числі Сайту та/або Мобільного додатку). Функціонування Сайту та/або Мобільного додатку може порушуватися діями непереборних сил та інших факторів, запобігання або подолання яких виходить за межі можливостей Адміністратора.

7.3. Адміністратор не несе жодної відповідальності за недосягнення цілей чи очікуваних результатів роботи, використовуваних Користувачем Сервісів та/або завищені очікування від їх використання .

8. Контактні дані Адміністратора

8.1. У разі будь-яких питань, повідомлень, пропозицій, скарг щодо Сервісів Користувач може звернутися до Адміністратора шляхом надсилання відповідного листа на юридичну адресу Адміністратора: 01014, місто Київ, Залізничне шосе, будинок 47, офіс 12 або на електронну адресу:  treeum@treeum.online.

8.2. Користувачу, на письмову вимогу і при пред’явленні документу, який встановлює його особу і повноваження, Адміністратор може надати інформацію про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.

9. Зміни у політиці конфіденційності

9.1. Адміністратор може змінити умови політики конфіденційності. У цьому випадку Адміністратор змінює версію документу на сторінці політики конфіденційності. Користувач зобов’язується перед кожним використанням Сервісів перевіряти та ознайомлюватися з актуальною версією цієї політики конфіденційності. Порушення Користувачем цього зобов’язання знімає з Адміністратора будь-яку відповідальність за шкоду та/або збитки чи інші несприятливі наслідки для Користувача.

9.2. Адміністратор не несе відповідальності за збитки, завдані Користувачу або третій стороні в результаті помилкового розуміння або  нерозуміння умов цієї Угоди, інструкцій або Угоди користувача, в тому числі щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

10. Заключні положення

10.1. Ця Угода являє собою договір між Користувачем з одної сторони і Адміністратором з іншої сторони щодо порядку використання Сервісів ТОВ «НВП «ТРИУМ»».

10.2. Дійсна Угода регулюється і тлумачиться відповідно до законодавства України. Питання, не врегульовані цією Угодою, підлягають вирішенню відповідно до чинного законодавства України. Всі можливі суперечки, що випливають з відносин, що регулюються цією Угодою, вирішуються в порядку, встановленому чинним законодавством України за місцем знаходження Адміністратора.

10.3. Нічого в Угоді не може розумітися як встановлення між Користувачем (з одної сторони) і Адміністратором (з іншої сторони) агентських відносин, доручень, відносин товариства, відносин по спільній діяльності, трудових відносин, або яких-небудь інших відносин, прямо не передбачених дійсною Угодою.

10.4. Якщо з тих чи інших причин одне або декілька положень цієї Угоди будуть визнані недійсними або такими, що не мають юридичної сили, це не впливає на дійсність або застосовність інших положень Угоди.

10.5. Бездіяльність з боку Адміністратора в разі порушення Користувачем  положень Угоди не позбавляє Адміністратора права застосовувати відповідні дії на захист своїх інтересів пізніше, а також не визначає відмови Адміністратора від своїх прав в разі здійснення в подальшому подібних або схожих порушень.

10.6. Будь-яке зобов’язання сторони не здійснювати будь-яку дію включає в себе зобов’язання не допускати вчинення такої дії.

10.7. Ця політика конфіденційності між Адміністратором та конкретним Користувачем вступає в силу та застосовується до Користувача з моменту, коли  під час використання будь-якого Сервісу Користувач передав свої персональні дані Адміністратору або з моменту здійснення факту використання відповідного Сервісу (у тому числі Сайту та/або Мобільного додатку), – в залежності від того, яка з подій сталася раніше, та діє до тих пір, поки будь-яка інформація про Користувача, включаючи персональні дані, зберігається у Адміністратора.

10.8. Достатнім підтвердженням надання згоди Користувачем на обробку його персональних даних та повідомлення Користувача про включення його персональних даних до бази даних Адміністратора є факт використання будь-якого Сервісу (у тому числі Сайту та/або Мобільного додатку) Адміністратора.

10.9. Користувач погоджується з тим, що отримав відомості про свої права, визначені законодавством про захист персональних даних і про третіх осіб, яким його дані надаються, для виконання мети обробки персональних даних. Обсяг прав Користувача, як суб’єкта персональних даних, Користувачу відомий і повністю зрозумілий. Користувач також погоджується з тим, що Адміністратор має право надавати доступ і передавати його персональні дані третім особам без будь-яких окремих та/або додаткових повідомлень та погоджень Користувача, не змінюючи при цьому мету обробки персональних даних та дотримуючись чинного законодавства України із захисту персональних даних.

10.8. Ця Угода складена українською мовою.

Дата останньої редакції: 30.08.2022 р.

Реквізити:
Найменування: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «НАУКОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «ТРИУМ»»
Ідентифікаційний код: 44677728
Місцезнаходження: 01014, місто Київ, Залізничне шосе, будинок 47, офіс 12